Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Mielone nie tylko na klopsiki

Popularne w polskich domach mielone ma swoich fanów. Nie jest to znowuaż tak pospolite danie. Mamy pomysł na to, jak ciekawie wykorzystaćtę subtelniejszą postać wieprzowego lub wołowego mięsa. Gołąbki? Owszem,ale wrzuć je też do sosu, a nawet zupy! Zupa z mięsem mielonym, Kokardki w sosie, Kotlety z ziemniakami, Gołąbki z mięsem mielonym i kaszą jaglaną.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a