Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Truskawka nie w sosie? To w sałatce

Cukier i śmietana – tyleczęsto wystarcza truskawkom,by urosnąć do rangiwyśmienitego dania. Aletruskawka ma wiele ciekawychtwarzy i odsłaniaje także jako składnik sałatekczy podstawa sosówdo pieczeni. Nie znaczyto oczywiście, że mamyrezygnować z jej wersjiczysto deserowej. Będzieznakomitym wykończeniemgofra z bitą śmietanąi smakowicie zanurzy sięw serku mascarpone.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a