Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Wołowina warta odkrycia na nowo

Dużo produkujemy, mało konsumujemy. Wołowina nie cieszy się ostatnio w Polsce popularnością. Szkoda, bo to mięso zdrowe i dające ogromne możliwości w kuchennej obróbce. O wartościach kulinarnych i odżywczych wołowiny świat wie od dawna. My mogliśmy się o tym kolejny raz przekonać podczas imprezy zorganizowanej dwa tygodnie temu przez Związek Polskie Mięso. Na początku kwietnia w Chomiąży Szlacheckiej pod Żninem odbyło się trzydniowe spotkanie pod hasłem „Szlakiem polskiego mięsa – smakuj wołowinę!”

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a