Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Zdrowie przyszłych pokoleń w rękach firm spożywczych

Producenci żywności, poprzez jakość i skład swoich wyrobów, wywierają ogromny wpływ na zdrowie konsumentów. Jak duży jest ten wpływ i co mogą zrobić firmy, aby przyczynić się do poprawy sposobu żywienia Polaków? Odpowiedzi na te pytania będzie można uzyskać w czasie specjalnej konferencji szkoleniowej w Instytucie Żywności i Żywienia. Rozmowa z prof. Mirosławem Jaroszem, dyrektorem Instytutu Żywności i Żywienia oraz dr hab. Hanną Mojską, kierownikiem Zakładu Metabolomiki w Instytucie Żywności i Żywienia.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a