Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

O zdrowiu swin na „Pejsakówce”

Producentów trzody chlewnej czekaja nowe wyzwania zwiazane z dobrostanem zwierzat, bioasekuracja, kontrola zuzycia antybiotyków oraz dostarczaniem na rynek wysokiej jakosci miesa spełniajacego wymagania konsumentów. Mówiono o tym podczas tradycyjnie juz organizowanej przez prof. Zygmunta Pejsaka na poczatku czerwca konferencji w Panstwowym Instytucie Weterynaryjnym w Puławach. Hasłem XXII Międzynarodowej Konferencji Naukowej było „Zdrowie – czynnik decydujący o konkurencyjności produkcji świń”.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a