Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

W Żychlinie wiedzą, jak w garnkach mieszać

Gotowali tak, jakby byli przygotowującą się na wizytę dobrych zajomych rodziną – współpracując ze spokojem, bez nerwowej krzątaniny, choć czas gonił. W kameralnej atmosferze w pracowni Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w podkonińskim Żychlinie wątróbka jakby od niechcenia zyskiwała smak ambrozji. Wszystko z nadzieją, że ich pracę doceni komisja konkursu „Gotuj Lokalnie”.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a