Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Dobry byk zamiast obory

Henryk Tworek już od 20 lat zajmuje się hodowlą bydła mięsnego rasy limousine i swoim młodszym kolegom, którzy chcieliby pójść w jego ślady radzi, aby nie oszczędzali na genetyce, zarówno na męskim, jak i żeńskim materiale hodowlanym, a cięć szukali raczej w budynkach i ich wyposażeniu, bo jak przekonuje, bydło mięsne potrzebuje stosunkowo małych nakładów na zaplecze, które jest potrzebne do jego chowu.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a