Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Rabarbar nie tylko dla Barbar

Bez względu na to, jak masz na imię, nie przeocz tego niezwykłego sezonowego warzywa! Wszyscy wiemy, że kwaśne, i że szczawiany, więc trzeba z nim ostrożnie. Ale tyle rabarbaru, ile zmieści się w lemoniadzie czy cieście, na pewno nie zaszkodzi. A z pewnością orzeźwi i doda smaku prawie już letniemu popołudniu. Z rabarbarem możesz podać kopletny posiłek. Na obiad – zapiekanka, do popicia – lemoniada, a na deser – ciasto z wytrawnymi zielonymi łodygami.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a