Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Twaróg nie tylko do kanapki

O wszechstronnym zastosowaniu serów wiedzą dobrze inne narody. Francuzi robią z serem tarty, Grecy – sałatki, a Włosi szaleją z mozzarellą w pizzach i gorgonzolą w lazaniach. Tymczasem nasz rodzimy twaróg świetnie daje sobie radę nie tylko na kromce chleba, ale i w sałatce czy też w oprawie z ciasta francuskiego. Otwórzcie głowy i eksperymentujcie z polskim twarogiem!

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

r e k l a m a