Dzwonek Pierwszy miesiąc prenumeraty za 50% ceny Sprawdź

r e k l a m a

Partner serwisu

Sałatka z wędzonej ryby i awokado

Data publikacji 20.04.2022r.

Składniki: 1/2 wędzonej makreli, 1 awokado, 2 łyżki soku z cytryny, sól, pieprz, świeży koperek, 3 łyżki ziaren słonecznika, 4 listki sałaty.

Wykonanie: Awokado obrać i pokroić w drobną kostkę, skropić sokiem z cytryny, aby nie ściemniało. Rybę obrać i delikatnie usunąć ości. Na talerzu ułożyć porwaną na małe kawałki sałatę. Ułożyć na przemian awokado i kawałki ryby, posypać solą i pieprzem, posiekanym koperkiem i ziarnami słonecznika.

r e k l a m a

r e k l a m a

Zobacz także

r e k l a m a